Modele Unghii Frantuzesti - Manichiura Frantuzeasca

In timp au aparut si au disparut multe stiluri in designul unghiilor insa unghiile french au ramas mereu la moda. Desi unele voci spun ca este o moda care a trecut, manichiura french este foarte solicitata pentru simplitatea ei si pentru aspectul natural. Unghiile french sunt potrivite pentru aproape orice fel de tinuta si pot fi purtate cu incredere atat in activitatile obisnuite cat si la diferite evenimente. Popularitatea unghiilor french se datoreaza aspectului netipator, plin de eleganta si stil si al aspectului unor unghii curate si ingrijite.
Astazi se pot vedea o mare varietate de modele de unghii french si in locul unghiilor roz si a tips-ului de culoare alba au aparut mai multe variatii si modalitati de lucru.

Ultima moda pentru a realiza unghii french este folosirea diferitelor culori. Baza unghii ramane in continuare roz sau in nuante naturale insa tips-urile nu mai sunt neaparat albe.

Astazi ele pot fi roz, negre, rosii sau in diferite nuante de alb. Exista si varianta inversa in care baza unghiei este alba iar tips-ul de culoare roz sau chiar in alte nuante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu