Unghii cu gel - Unghii false cu gel - Poze unghii cu gel - Modele unghii cu gel

Unghiile cu gel sunt tot ce iti trebuie pentru a avea unghii lungi si frumoase. Pana nu demult,aceste unghii erau facute din portelan dentar dar acum tehnologia a avansat si manichiuristele folosesc o forma Mylar pentru a modela unghiile si apoi le supun razelor ultraviolete. Spre deosebire de unghiile cu acril, unghiile cu gel vor avea nevoie de mai putina atentie cand vine vorba de completarea lor in cazul cresterii dar sa nu uitati ca aceste completari sunt necesare pentru a nu strica aspectul manichiurii.

Daca unghiile cu gel sunt aplicate si indeparte in mod corespunzator atunci daunele cauzate unghiilor vor fi minime. Odata ce incepi sa folosesti unghii cu gel sau orice alt tip de unghii false, totul va deveni o rutina la fel ca vopsitul parului. Pentru a nu avea diverse probleme cu unghiile este recomandat sa apelezi la o manichiurista cel putin o data la 2-3 saptamani pentru ca numai ea este in masura sa iti completeze unghiile daca este nevoie si sa iti verifice daca unghiile false sunt la locul lor. Sanatatea unghiilor este extrem de importanta deoarece in cazul in care apa sau alte resturi sunt prinse sub unghiile false,atunci este posibil ca cele naturale sa poate dezvolta o infectie fapt care duce la inverzirea lor. Daca vei respecta sfatul dat si anume vizita regulata la o manichiurista cu siguranta nu vei avea nici un fel de problema cu modelele de unghii cu gel.

Ca si in celelalte cazuri, pentru indepartarea unghiilor cu gel cea mai simpla si cea ai usoara cale este tot consulatarea unei manichiuriste, asta numai daca vrei sa te asiguri ca nu vei deteriora cuticula sau chiar unghia naturala. Numai manichiurista este in masura sa realizeze acest lucru fara a provoca nici un fel de paguba asa ca nu incerca alte metode pentru ca vei avea de suferit. Pentru a indeparta cu usurinta unghiile cu gel, manichiurista iti va ume

zi cele naturale pentru ca acest proces sa fie o reusita totala.

Poti zice ca s-a terminat cu unghiile crapate sau deteriorate. Vei fi mandra de alegerea facuta si unghiile tale vor avea din nou un aspect placut si natural. Folosirea unghiilor cu gel reprezinta o modalitate buna de a opri prostul obicei de a-ti roade unghiile si cu siguranta reprezinta un avantaj si pentru sanatate.

Bucura-te de unghiile cu gel deoarece ai facut fara indoiala cea mai buna alegere!


Poze Unghii Cu Gel:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu